Gemato
Duivenstraat 104 - 3200 Aarschot
Tel.: 016 67 01 20
Contacteer ons!
Volledige ontruiming met respect voor uw pand!

’t Snuffelhangarke voor het opruimen van inboedels in Aarschot!

Wie eerlijk is, geeft toe dat opruimen en schoonmaken niet de meest leuke bezigheden zijn in het leven. Het neemt veel vrije tijd weg in uw agenda en slorpt al uw energie op. Voor het opruimen van een inboedel in is ’t Snuffelhangarke uit Aarschot uw partner voor alle opruim- en schoonmaakwerken.

Negatieve ervaring

Wanneer er een pand wordt leeggehaald, is dit meestal voorafgegaan door een sterfgeval, echtscheiding of faillissement. De familie of vrienden willen deze negatieve ervaring niet meer herleven en besteden de opruiming van het pand uit.

Borstelschoon

Zaakvoerster Pascale Scheers staat zelf in voor het volledig opruimen van inboedels van woningen, appartementen, kelders, garages, zolders en andere ruimtes in de regio van Aarschot. Alles wordt borstelschoon achtergelaten.

Contact

Een inboedel opruimen en schoonmaken is geen sinecure. Het vergt de nodige praktische voorzieningen en bijhorende ondersteuning. Dat is ook precies waarom u de opruimingen van een inboedel het beste kan overlaten aan een professioneel team zoals dat van ’t Snuffelhangarke in Aarschot. Bel voor meer informatie.

Gemato
Gemato
Clikc+