Duivenstraat 104 - 3200 Aarschot
Tel.: 016 67 01 20
Contacteer ons!
Gezellige rommelmarkt In Tielt-Winge!

Organisator GeMato van rommelmarkt regio Aarschot!

Naast de aankoop/verkoop van overstock is GeMaTo ook de organisator van de rommelmarkt in Tielt-Winge (nabij Aarschot). Van begin april tot eind oktober vindt er elke maandag op de Aarschotsesteenweg in Sint-Joris-Winge een gezellig samenzijn van standhouders plaats.

150 standhouders

Behalve met Leuven kermis troepen er elke week een honderd tot honderdvijftig standhouders samen op ’t Gouden Kruispunt.

Standgeld

Standhouders moeten zich voor 11 uur aanmelden aan de parking aan de overkant (kant van Krëfel). Daar krijgt elke standhouder een nummer. Er wordt gevraagd om zich tijdig aan te melden. Om 12u wordt er samen het Marktplein opgereden, waarna er gestopt wordt aan Brantano en u het standgeld overhandigt.

Parking

Voor een parking van 2,5 meter breed en 5 meter diep betaalt u 5 euro. Wanneer u twee parkings huurt, mag uw wagen ter plekke blijven staan. Er wordt ’s middags gestart en afgesloten om 19 uur.

 

Contact

Hebt u interesse om zelf als standhouder langs te komen op de rommelmarkt in Tielt-Winge (nabij Aarschot)? Neem telefonisch of via e-mail contact op met GeMaTo en u krijgt spoedig antwoord. Iedereen is welkom op de gezellige rommelmarkt.

GeMaTo
GeMaTo
Clikc+